Slingshot yhteistyöhön karateka Titta Keinäsen kanssa

Slingshot osallistuu Suomen eturivin kamppailu-urheilijoiden tukemiseen niin rahallisesti kuin laite- ja välinesponsoroinnin kanssa. Vuodelle 2023 olemme solmineet uuden yhteistyösopimuksen karateka Titta Keinäsen kanssa.

Osittain Espanjassa asuva ja harjoitteleva Keinänen, 29, on yksi Suomen menestyneimmistä karatekoista, jonka päätähtäimenä vuodelle 2023 ovat kevään EM- ja syksyn MM-kisat.

Kuvat: Tero Turunen

 

Titta on urallaan yltänyt jo moniin hienoihin saavutuksiin, ja vuonna 2019 saavutetun EM-pronssin lisäksi meriiteistä löytyvät mm:

 • Kaksi Karate1 Premier League -osakilpailuvoittoa 2018 (ensimmäisenä suomalaisena)
 • Maailmancupin kokonaispisteiden toinen sija 2018
 • MM-kisojen 7. sija 2018
 • World Gamesien 4. sija 2022

Lisäksi Titta on valittu useasti vuoden karatekaksi, sekä vuoden karateurheilijaksi Suomessa. Titan kommentit yhteistyöstä ja tulevasta vuodesta:

“Olen tosi iloinen ja innoissani voidessani lähteä tähän yhteistyöhön. Jotta minä voin keskittyä urheiluun täysillä, on yhteistyökumppaneiden tuki korvaamaton. Minulle on tärkeää jakaa yhteisiä arvoja yhteistyökumppanieni kanssa, ja Slingshotin kanssa tämä ehdottomasti toteutuu. Tämä vuosi tulee olemaan vauhdikas ja urani kannalta tärkeä. Hienoa saada Slingshot kulkemaan sitä matkaa kanssani!”

Slingshot toivottaa Titalle menestystä tulevalle vuodelle!

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiisi.


  Core House of Brands Logo Wall
  LMX_LOGO_WIT
  david
  gymleco_logo_horizontal_blue
  circefitness
  omnigym
  waffa