Slingshot - Premium kuntosalilaitteet, painot ja varusteet

Hotellin kuntosali

Hotelliin sisäänrakennettu oma kuntosali on erinomainen tapa erottautua kilpailijoista ja houkutella matkailijoita. MMGY Globalin tutkimuksen mukaan lähes 50 % milleniaaleista valitsee hotellin sen perusteella, pystyykö se tarjoamaan liikuntapalveluita. Pitkä kokemuksemme yhteistyöstä hotellien kanssa takaa sen, että osaamme suunnitella jokaiseen hotelliin parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.

Hyvään hotellin kuntosaliin kuuluu yleensä muutama perinteinen kardiolaite (juoksumatto, kuntopyörä, crosstrainer), 3-5 suosituinta painopakkalaitetta sekä käsipainosetti. Jo tällä varustuksella hotellin on mahdollista erottautua edukseen satojen kilpailijoiden joukosta.

Laitteiden huolellisen valinnan lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota lattialle tulevan vaimennusmateriaalin valintaan. Mitä paksumpi on lattian vaimennus, sitä vähemmän äänet kantautuvat hotellin muihiin tiloihin ja huoneisiin. Paksumpi lattiamateriaali, yleensä kumilaatta, myös suojaa hotellin kuntosalin lattiapintaa.

Myös teknologia on nykypäivänä tärkeässä roolissa kuntosalilla. Hyvin laaja joukko ihmisiä käyttää älypuhelintaan salitreenin yhteydessä, joten puhelimen kanssa linkitettävät laitteet ja näytöt ovat merkittävä etu kuntosalilla. Urheilukellot ja -sovellukset ovat myös kovassa käytössä, suosituimpia niistä ovat Fitbit ja Apple Watch.

Oikeiden laitteiden ja materiaalien valinnoilla ei kuitenkaan kannata liikaa raapia päätään, vaan antaa ne ammattilaisten huolehdittavaksi. Slingshot tarjoaa avaimet käteen -periaattella 3D-suunnitelmat, laite- ja materiaalivalinnat, asennuksen sekä huolto- ja varaosapalvelut. Ota yhteyttä ja suunnitellaan hotellillenne huippulaadukas kuntosali!