Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Hotellin kuntosali

Kuntosalit yleistyvät hotelleissa jatkuvasti. Hotelliin sisäänrakennettu kuntosali on erinomainen tapa houkutella matkailijoita, joiden valinnanvara on nykyään huima ja aikaa on aina liian vähän. MMGY Globalin tutkimuksen mukaan lähes 50% milleniaaleista valitsee hotellin sen perusteella, pystyykö se tarjoamaan liikuntapalveluita. Pitkä kokemuksemme yhteistyöstä hotellien kanssa takaa sen, että osaamme suunnitella jokaiseen hotelliin parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.

Kardiolaitteet ovat ylivoimaisesti suosituimpia hotellien kuntosaleilla, ja etenkin juoksumatot ja kuntopyörät ovat kovassa käytössä. Kardiolaitteiden lisäksi matkailijat suosivat yleensä sekä käsipainoilla että taljoilla tehtäviä harjoitteita.

Laitteiden huolellisen valinnan lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota lattialle tulevan vaimennusmateriaalin (esim. kumimaton) valintaan. Mitä paksumpi on lattian vaimennus, sitä vähemmän äänet kantautuvat hotellin muihiin tiloihin ja huoneisiin.

Myös teknologia on nykypäivänä tärkeässä roolissa kuntosalilla. Noin 45% ihmisistä käyttää älypuhelintaan salitreenin yhteydessä, joten puhelimen kanssa linkitettävät laitteet ja näytöt ovat merkittävä etu kuntosalilla. Urheilukellot ovat myös kovassa käytössä, suosituimpia niistä ovat Fitbit ja Apple Watch. OpenHub -ratkaisumme vastaa tähän kysyntään erinomaisesti.

Oikeiden laitteiden ja materiaalien valinnoilla ei kuitenkaan kannata liikaa raapia päätään, vaan antaa ne ammattilaisten huolehdittavaksi. Meidän kauttamme saatte avaimet käteen -periaattella 3D-suunnitelmat, laite- ja materiaalivalinnat, asennuksen ja jatkuvat huollot. Ota yhteyttä ja suunnitellaan hotellillenne huippulaadukas kuntosali, jota matkailijat eivät voi vastustaa!