Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Sponsorointi

Osallistumme aktiivisesti Suomen eturivin kamppailulajien urheilijoiden sponsoroimiseen. Tavoitteenamme on urheilijoiden kilpailumenestyksen lisäksi edistää urheilun ja liikunnan näkyvyyttä, ja kannustaa ihmisiä liikkumaan mahdollisimman paljon. Tuemme urheilijoita sekä suoraan rahallisesti, että laite- ja välinesponsoroinnin kautta.

Edis Tatli

Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen eturivin ammattilaisnyrkkeilijä Edis Tatlin kanssa. Ediksellä on käytössä jokapäiväisessä harjoittelussaan StairMasterin käsipyörä, HIIT-pyörä sekä BoxMaster. Katso alla olevalta videolta Ediksen valmistautumista WBO-liiton väliaikaiseen mestaruusotteluun, joka käytiin Madison Square Gardenissa huhtikuussa 2019.

Roberta Luostarinen

Slingshot on mukana tukemassa nuorta maajoukkuepainijaa Roberta Luostarista. Roberta kuuluu hiljattain perustettuun, Kuortaneen Olympic Training Centerillä harjoittelevaan Petra Junior Team -ryhmään. Roberta on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo saavuttaa alle 15-vuotiaiden EM-pronssia vuonna 2018, ja vuoden 2019 syksyn aikana mitaleja kertyi peräti neljä kappaletta kovatasoisista kansainvälisistä kilpailuista. Kuvassa Roberta seisoo korkeimmalla korokkeella Helsinki Open -turnauksessa.

Ville Heino

Slingshot tukee myös vapaapainija Ville Heinoa, jonka tähtäimessä ovat ensi vuoden Tokion olympialaiset.

28-vuotias porilainen on yksi kuluneen vuosikymmenen menestyneimmistä suomalaisista vapaapainijoista, ja saavutuksista löytyvät usean SM-kullan lisäksi 6 EM- ja 4 MM- kisaedustusta. Parhaimmillaan Ville oli vuoden 2018 MM-kilpailuissa hienosti seitsemäs.
Ville suoritti nelivuotisen kandidaatin tutkinnon Yhdysvalloissa Campbellin yliopistossa, jossa oli kovatasoinen korkeimman sarjatason (Division I) painijoukkue. Opiskelujen aikana Ville onnistuikin kahdesti saamaan paikan yliopistosarjan (NCAA) mestaruuskilpailuihin, joihin pääsee vain jokaisen painoluokan 32 parasta yliopistopainijaa.
Toivotamme Villelle menestystä tulevan vuoden olympiakarsintoihin!

Hyväntekeväisyys

Urheilijasponsoroinnin lisäksi osallistumme vuosittain hyväntekeväisyyteen. Lahjoitamme merkittäviä summia mm. katulasten avustukseen köyhissä maissa. Tavoitteenamme on auttaa lapsia pääsemään kiinni ihmisarvoiseen ja turvalliseen elämään vaikeissa olosuhteissa. Viime vuosina lahjoituksemme on kohdistunut Mission Possible -organisaatiolle.