Suosituimmat tuotteet yrityssalille

Meiltä löydät kaiken tarvittavan laadukkaan yrityssalin perustamiseen. Palveluumme kuuluu maksuton kuntosalin tilasuunnittelu 3D-kuvineen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä laitteita yrityssalille?

Slingshot tarjoaan täyden palvelun kuntosalin perustamiseen. Meiltä saat korkearesoluutioiset 3D-kuvat salisuunnitelmista, kaikki tarvittavat kuntosalilaitteet ja -välineet, rahoituksen, asennuksen ja huollot. Kuntosalin perustaminen onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti.

Yrityssaleilla haasteena on usein pienet tilat sekä äänieristys. Olemme toimittaneet vuosien saatossa pieniin saleihin kymmeniä erilaisia ratkaisuja, joilla haastavat tila- ja meluongelmat ollaan saatu eliminoitua. Järkevä pohjasuunnittelu, sopivat yhdistelmälaitteet sekä tarvittaessa akustiikkamittausten mukaan tehdyt lattiavaimennukset takaavat onnistuneen kokonaisuuden.

Ohessa suosituimpia tuotteita yrityssalille.

N4

Erottaudu kilpailijoista

Tuotemerkkimme edustavat alan huippua biomekaniikan, luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden saralla. Valikoima on erittäin laaja, ja sopivia laitteita ja välineitä löytyy niin kilpaurheilijoille kuin satunnaisille liikkujillekin.

Maailmassa on jo yli 200 000 kaupallista kuntosalia, jotka kilpailevat asiakkaista. Hyvä laite- ja välinevalikoima on loistava mahdollisuus erottua kilpailijoista edukseen ja houkutella asiakkaita omalle, laadukkaalle kuntosalille: lähes 40% kuntosalilla kävijöistä pysyy salinsa jäseninä hyvän laitevalikoiman vuoksi (MSISE).

Katso alta Helsingin Kaupunkiympäristön kuntosalin asennusvideo:

Heräsikö kysymyksiä?

Meiltä saat maksuttoman konsultaation kuntosalin perustamisesta. Kysy alla olevalla lomakkeella mitä tahansa, ilman sitoumuksia. Voit myös soittaa meille numeroon 040 847 2299

  LMX_LOGO_WIT
  david
  gymleco_logo_horizontal_blue
  circefitness
  omnigym
  waffa