Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Gym Söderkulla

Söderkullan ensimmäinen kuntosali, Gym Söderkulla, avasi ovensa 25.1.2020! Sali on Suomen ensimmäinen virallinen Nautilus Trusted Strength Center, joten laitevalikoima on huippuunsa viritetty. Salilla on tilaa yli 400 neliömetriä ja laitteita löytyy yli 40 kappaletta.

Gym Söderkullasta löytyy erittäin kattava valikoima laitteita. Kardiopuolella valikoimaan kuuluvat kaksi StairMasterin soutulaitetta, 3 erilaista juoksumattoa (mm. huippumalli FreeRunner sekä magneettijarruinen HiitMill X), StairMasterin porraskoneiden ykkösmalli 10G, Star Tracin crosstrainer, sekä neljä erilaista kunto-/sisäpyörää.

Voimaharjoittelupuolella valikoimaa on todella runsaasti. Erillisessä huoneessa on Suomen ensimmäiset Nautiluksen SVA -nostolavat, jotka vaimentavat ääntä ja pomppua erittäin tehokkaasti. Näin painon- ja voimanostoa voi harjoitella rauhassa hieman muusta salista eristyksissä.

Painoharjoittelulaitteita löytyy salilta runsaasti. Valikoimassa ovat sekä huippusuosittu Glute Drive, jalkaprässi ja hack -kyykky, kuin myös vaakasoutu ja ylävetolaite Nautiluksen vipuvarsisarjasta. Painopakkalaitteita on todella suuri määrä, erikoisuuksina mm. Nautiluksen pullover -laite, käsien sivunostolaite, vatsarutistuslaite sekä paljon muuta.

Käsipainoille löytyy myös oma alueensä, josta ei tila ja painot heti lopu kesken. Punnerruspenkkejä on kolme kappaletta: vinopenkki, alaviistopenkki sekä virallinen kilpapunnerruspenkki.

 

Gym Söderkullan valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Tervetuloa treenaamaan osoitteeseen Terveystie 2, Sipoo!

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa