Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Sokos Hotel Torni

Sokos Hotel Torni on yksi Tampereen tunnetuimmista maamerkeistä. Vuonna 2014 rautatieaseman viereen avautuneesta 88-metrisestä hotellista löytyy huippulaadukkaiden hotellihuoneiden lisäksi mm. kolme eri ravintolaa, kongressikeskus sekä 25. kerroksesta löytyvä Moro Sky Bar kattoterasseineen.

Myös hotellin kuntosali kalustettiin viimeisen päälle laadukkaasti. Katutason alapuolelta löytyvä sali on tiloiltaan keskimääräistä hotellisalia suurempi, ja varustettu erittäin monipuolisella laite- ja välinekokonaisuudella. Salin suunnittelusta on vastannut fitnessalan ammattilainen Jutta Larm (ent. Gustafsberg).

Kardiopuolelta löytyvät Star Tracin laadukkaat ja kestävät laitteet. Juoksumattoja ja crosstrainereita on molempia kaksin kappalein, kuntopyörää unohtamatta.

Painopakkalaitteet ovat niin ikään Star Tracia. Valikoimasta löytyvät yhdistetty jalkaojentaja/-koukistaja, jalkaprässi, säädettävä kaksoistalja sekä pystypunnerruslaite.

Kokonaisuutta täydentävät vielä kotimaisen Davidin laitteet ja penkit. Smith -laite, punnerruspenkki, ristikkäistalja sekä vatsa- ja selänojennuspenkit varmistavat kokonaisuuden niin, että jokaista lihasryhmää on mahdollista harjoittaa Tornin salilla. Tämän lisäksi salilta löytyvät luonnollisesti huippulaadukkaat käsipainot brittiläiseltä Jordanilta.

Sokos Hotel Torni on ehdottomasti koettava Tampereella majoituttaessa. Hyvän kuntosalitreenin päälle on mukava mennä rentoutumaan ja nauttimaan ruoasta ja juomasta yläkerran Sky Bariin.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa