Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Redi Majakka

Kalasatamaan valmistui vuoden 2019 loppupuolella Suomen ensimmäinen pilvenpiirtäjä, Redi Majakka. Kauppakeskuksen yhteyteen rakennetusta tornitalosta avautuu upeat näkymät joka suuntaan, ja ylimmissä kerroksissa asukkaiden käytössä on mm. sauna- ja kokoustiloja.

Majakkaan tehtiin myös kuntosali asukkaiden omaan käyttöön talon viidenteen kerrokseen. Kuntosali on kaikkea muuta kuin ahdas parin laitteen koppi: salilta löytyy kaikki tarvittava kokonaisvaltaisen treenin tekemiseen kardiolaitteista vapaisiin painoihin.

Salille mahtui hienosti Nautiluksen ristikkäistalja, jossa on mahdollista tehdä myös leuanvetoja useilla eri otteilla. Molemmissa päissä on luonnollisesti korkeussäädöt. Taljan vieressä on jykevä teline jalkanostoille.

Erillisestä huoneesta löytyy komea rivi Jordanin käsipainoja, Davidin säädettävä tasa-/vinopenkki, jumppamattoja sekä puolapuut. Suuren ikkunan ansiosta huone ei jää pimeäksi ja ahtaan tuntuiseksi.

 

Erilaisia laitteita löytyy kiitettävä määrä. Davidin ylätaljan vieressä oleva Nautiluksen Freedom Rack on erittäin monipuolinen kokonaisuus: laitteessa on mahdollista tehdä niin penkki- ja pystypunnerrusliikkeitä, kyykkyä, maastavetoa kuin leukojakin. Tanko on kiinni laitteessa samaan tapaan kuin Smithissä, mutta liikkuu täysin vapaasti pystysuunnan lisäksi myös vaakasuunnassa. Valikoimasta löytyy myös Davidin alatalja, sekä Nautiluksen jalkaojentaja/-koukistajalaite.

Kaikki perinteiset kardiolaitteet ovat myös salilla mukana: Star Tracin juoksumatto, crosstrainer, sisäpyörä sekä Concept 2 -soutulaite. Vieressä seisoo Nautiluksen massiivinen levypainokuormitteinen jalkaprässi.

Kuntosali parantaa oleellisesti Majakan asukkaiden hyvinvointia, kun salille ei tarvitse lähteä omaa asuinrakennusta pidemmälle. Lisäksi viidennestä kerroksesta avautuvat maisemat tuovat mukavuutta treenaamiseen entisestään. Majakan sali edustaa taloyhtiöiden kuntosalien ehdotonta eliittiä.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa