Circle Fitness kardiolaitteet

Slingshot on solminut toukokuussa 2023 yhteistyösopimuksen taiwanilaisen kardiolaitevalmistajan Circle Fitnessin kanssa. Circlellä on yli 20 vuoden kokemus laitevalmistuksesta, ja valikoima kattaa juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät sekä spinningpyörät. Circlen tuotteita löytyy tätä nykyä ympäri maailmaa Eurooppaa, Amerikkaa ja Aasiaa myöten.

Circlen 7- ja 8-sarjan laitteet soveltuvat kovaan ja vaativaan kaupalliseen kuntokeskuskäyttöön. Kaikki 7- ja 8-sarjan laitteet ovat saatavilla eri näyttövaihtoehdoilla perinteisestä LED-näytöstä aina 18,5″ kosketusnäyttöön. Kosketusnäytössä on runsaasti esiasennettuja ohjelmia, virtuaalitodellisuuksia, sovelluksia ja paljon muuta.

Circlen oma sovellus, CircleFit, on erittäin helppokäyttöinen urheiluseurantasovellus, jossa harjoitustiedot kulkevat aina mukana. Puhelimen parittaminen Circlen laitteiden kanssa on helppoa ja vaivatonta, ja tällöin treenin data siirtyy automaattisesti puhelimeen.

Valikoimasta löytyvät myös kevyempään koti- ja yrityskäyttöön soveltuvia kardiolaitteita. 6-sarjan laitteet ovat edullisia, mutta silti varmatoimisia ja kestäviä laitteita.

Koko Circle Fitnessin kardiolaitevalikoima löytyy täältä. Mikäli kiinnostuit laitteista, niin ota rohkeasti yhteyttä tai laita meille tarjouspyyntö ilman sitoumuksia.

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiisi.


  Core House of Brands Logo Wall
  LMX_LOGO_WIT
  david
  gymleco_logo_horizontal_blue
  circefitness
  omnigym
  waffa