Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Uusia ulkolaitteita Pirkkolassa

Pirkkolan urheilupuisto on ensimmäinen koskaan asennettu Omnigym -ulkokuntosali Suomessa. Alkuperäiset laitteet ovat edelleen erittäin kovassa käytössä, ja salia on päivitetty vuosien saatossa jatkuvasti. Pirkkola toimii myös uusien prototyyppien testipaikkana, joten sieltä voi bongata aina silloin tällöin uusia, vielä testikäytössä olevia laitteita.

Loppukesästä 2022 Pirkkolaan asennettiin kolme uutta laitetta: Multi lift, hauis-, sekä ojentajalaite. Multi liftissä voi tehdä hack-kyykkyjä sekä yhden jalan kyykkyjä. Hauis- ja ojentajalaitteet ovat istuen tehtäviä laitteita, joissa on selkeät punaiset merkinnät kyynärpäiden sijainnille oikeaoppisen liikeradan saavuttamiseksi.

Syksyllä 2022 vuorossa olivat jälleen kolme uutta laitetta – tällä kertaa selänojennuslaite, vatsalaite sekä vaakasoutu istuen. Omnigymin valikoimasta löytyi jo aiemmin vaakasoutu seisten, mutta istuen tehtävässä versiossa on myös erilliset liikevarret, mikä mahdollistaa harjoittelun yhdellä kädellä kerrallaan. Nämä laitteet on asennettu siirreltävälle alustalle, joka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle betonivalulle – alustaa ei tarvitse kiinnittää maahan, vaan se on helposti siirreltävissä tarpeen mukaan.

Alkukeväästä 2023 oli kahden uuden laitteen – dippilaite ja vatsapenkki – vuoro. Dippilaite on hyvin yksinkertainen, istuen tehtävä laite. Uudessa vatsapenkissä on nyt myös mukana penkin kulman säätö, ja jalkatuki on hieman aiempaa kauempana. Tällä penkillä saa vatsalihastreenistä kaiken irti!

Tervetuloa Pirkkolaan kokeilemaan uusia laitteita!

Ota yhteyttä

  Core House of Brands Logo Wall
  LMX_LOGO_WIT
  david
  gymleco_logo_horizontal_blue
  circefitness
  omnigym
  waffa