Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Become Kivenlahti

Become on yli 1000m2 täyden palvelun kuntosali aivan Kivenlahden ytimessä Espoossa. Becomella oli jo ennestään erinomaisia kokemuksia ruotsalaisesta Gymlecosta, ja joulukuussa toimitimme salille monia uusia Gymlecon laitteita.

Become hankki kokonaisuudessaan kahdeksan uutta Gymlecon laitetta täydentämään salin jo ennestään hyvin kattavaa valikoimaa. Levypainokuormitteisia laitteita olivat penkkipunnerruslaite, huippusuosittu vyökyykky, sekä tuettu T-soutulaite. Näiden lisäksi Become tilasi myös erittäin tehokkaan vatsapenkin, Brutal Benchin.

Become hankki myös useita Gymlecon painopakkalaitteita: lähentäjä/loitontajayhdistelmä, reiden koukistaja maaten, neliasematalja sekä harvinaisempi sivunosto seisten. Gymlecolla on valikoimassa useita seisten tehtäviä laitteita, ja sivunosto seisten on erinomainen vaihtoehto käsipainoilla tehtävälle vipunostolle.

Toimitimme myös kompaktin neliasemataljan, jossa ovat ylätalja, alatalja, ojentajatalja, sekä korkeussäädettävä talja yhdessä rungossa.

Uusien Gymlecojen myötä Become on entistäkin laadukkaampi ja monipuolisempi täyden palvelun kuntokeskus. Tervetuloa treenaamaan!

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa