Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Technopolis: Workout Ruoholahti

Uusi kuntosali Technopolis Ruoholahteen!

Pitkään jatkunut yhteistyömme Technopoliksen kanssa sai jälleen jatkoa, kun Technopolis halusi rakentaa laadukkaan ja monipuolisen kuntosalin Ruoholahti 1 -kiinteistöön. Slingshot sai kunnian toimittaa koko kuntosalin kaluston lattiamattoineen, ja kokonaisuudesta tuli huippulaadukas sali, joka vetää vertoja kaupalliselle kuntosalille.

Salilla on kompaktista koosta huolimatta viisi eri kardiolaitetta: Circle Fitnessin juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä, Schwinnin spinningpyörä sekä Concept2:n soutulaite. Aerobiseen harjoitteluun on siis laajasti vaihtoehtoja.

Painopakkalaitteet ovat legendaarisen Nautiluksen parasta Inspiration- ja Impact-sarjaa. Laitteita löytyy kattavasti koko keholle aina jalkaprässistä olkapääpunnerrukseen. Keskellä salia on myös komea viisiasematalja sekä Smith-laite.

Salilta löytyy luonnollisesti myös riittävä määrä vapaita painoja. Lifemaxxin huippulaadukkaat, kaupalliseen käyttöön tarkoitetut vapaat painot takaavat erinomaisen harjoittelukokemuksen. Käsipainoja on salilla aina 30 kiloon asti, jonka lisäksi myös 5 paria kahvakuulia.

Workout Ruoholahti on vapaassa käytössä kaikille Technopolis Ruoholahden yritysasiakkaille. Tervetuloa harjoittelemaan!

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa