Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Espoon kaupungin kuntosali Leppävaarassa

Uusi Kameleonten -monitoimihalli valmistui Leppävaaran urheilupuistoon kesällä 2023, ja Slingshot sai kunnian toteuttaa halliin laadukkaan ja monipuolisen kuntosalin. Espoon kaupungin hallinnoima kuntosali palvelee monenlaisia käyttäjiä, ja erityisesti nuorten joukkueurheilijoiden ryhmiä.

Voimaharjoittelulaitteet ovat ruotsalaiselta Gymlecolta sekä kotimaiselta Davidilta. Laitteet ovat pääasiassa painopakallisia laitteita täydennettynä muutamalla vipuvarsilaitteella. Salilta löytyvät tietysti myös vatsa- ja selkäpenkit, punnerruspenkki sekä avustettu Smith. Nostolavapaikkoja kyykkyräkillä on salilla peräti kuusi kappaletta, joten vapailla painoilla mahtuu harjoittelemaan erinomaisesti.

Kardiolaitteita tuli salille maltillisesti kahden spinningpyörän ja yhden kuntopyörän verran. Kuntopyörä on Star Tracin laadukasta S-sarjaa, spinningpyörät uusia Schwinnin huippulaadukkaita X-Bikeja. Vapaat painot ovat Lifemaxxilta: salilta löytyy laaja kattaus levytankoja, kahvakuulia, uretaanikäsipainoja sekä kilpakäyttöön tehtyjä bumper-levypainoja.

Espoon kaupunki panostaa jatkuvasti asukkaiden liikuntaan ja hyvinvointiin, ja Kameleonten -monitoimihallin kuntosali on jälleen loistava esimerkki siitä. Tervetuloa Leppävaaraan treenaamaan!

Ota yhteyttä

  Core House of Brands Logo Wall
  LMX_LOGO_WIT
  david
  gymleco_logo_horizontal_blue
  circefitness
  omnigym
  waffa