Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Yrityssali Helsingin keskustassa

Toteutimme kiinteistöalan yritykselle kattavan kokonaisuuden kompaktiin tilaan Helsingin keskustassa. Suunnittelu ja toteutus tapahtui yhdessä Innowellnessin kanssa.

Tässä projektissa lähes kaikki laitteet olivat käytettyjä, mutta uudelleenmaalattuja ja -verhoiltuja. Näin ne saavat uuden elämän yrityksen työntekijöiden käytössä, uudenveroisina mutta selvästi halvempina uusiin verrattuna. Käytetyt laitteet ovat myös merkittävä ympäristöteko!

Salivarustukseen kuuluu kaikki tarvittava monipuoliseen harjoitteluun: kardiolaitteiksi valikoituivat soutulaite, kuntopyörä ja crosstrainer. Voimaharjoitteluun salilta löytyy power rack, punnerruspenkki, ylä-, ala- ja ristikkäistaljat, käsipainosetti sekä vatsa- ja selkäpenkit.

Hyvin toteutettu yrityksen kuntosali on merkittävä kilpailuetu ja voimavara yritykselle. Olemme vuosien varrella toteuttaneet menestyksekkäästi useita eri kokoisia yrityssaleja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Ota meihin yhteyttä, jos haluat suunnitella yrityksellesi parhaan mahdollisen salin: info@slingshot.fi.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa