Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Unisport Kluuvi

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva yliopiston kuntosali, Unisport Kluuvi, uudistettiin täysin vuonna 2017. Kolmessa kerroksessa palveleva 800 neliömetrin kuntosali on kalustettu lähes täysin Gymlecon vipuvarsi- ja painopakkalaitteilla, mikä tekee Unisport Kluuvista yhden Suomen suurimmista Gymleco -kuntosaleista.

Kluuvin salilla huomaa erityisesti sen, kuinka hienosti Gymlecon laitteet kestävät kovassa käytössä. Laitteet ovat jatkuvassa käytössä aamusta iltaan, mutta kuuden vuoden käytön jälkeenkin lähes kaikki laitteet ovat kuin uudenveroisia, ja monessa laitteessa on vielä alkuperäinen verhoilukin paikallaan.

Kluuvin kuntosalilta löytyy lähes täysi kattaus Gymlecon painopakkalaitteiden valikoimasta, sekä hyvä määrä vipuvarsilaitteita. Kaikki kehon lihasryhmät on huomioitu pohkeista olkapäihin, ja suosituimpia laitteita löytyy aina useampi kuin yksi. Kompaktin koon vuoksi Gymlecon laitteita mahtuu tavallista enemmän kuntosalille muiden valmistajien laitteisiin verrattuna. Painopakkalaitteisiin saa myös aina suomenkieliset ohjeet.

Kanssamme pääset maksuttomalle tutustumiskäynnille Unisport Kluuviin, jossa Gymlecon laitteita voi testata vapaasti. Jos kiinnostuit vierailusta, ota meihin yhteyttä!

 

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa