Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Tapiolan urheiluhalli

Tapiolan urheiluhallin kuntosali koki täydellisen muodonmuutoksen huhtikuun 2021 aikana. Koronapandemia on pakottanut niin yksityiset kuin julkisetkin kuntosalit sulkemaan ovensa, joten nyt oli hyvä hetki päivittää kuntosali uuteen uskoon, kun salit saavat pian jälleen avautua.

Salissa tehtiin aluksi pintaremontti seinille, ja lattialle asennettiin uusi kumimatto. Tolppiin maalattu Espoon sininen väri yhdessä Espoo Liikkuu -logon kanssa tuo hienoa kontrastia kokonaisuuteen.

Kuntosalin varustus on luonnollisesti erittäin kattava. Vaikka pinta-ala on melko pieni, saliin on saatu silti mahdutettua kaikki kokonaisvaltaiseen harjoitteluun tarvittavat laitteet ja välineet.

Salilta löytyvät mm. power rack leuanvetotangolla, Smith, Glute Drive -pakaralaite, jalkaprässi, kisapenkki, pohjelaite, jalkojen ojentaja/koukistaja, ylä-, ala- ja ristikkäistaljat erikseen, selkä- ja vatsapenkit, sekä kattavasti käsipainoja ja erilaisia levytankoja.

Kardiopuolelta löytyvät myös spinningpyörä, crosstrainer ja assault bike.

Sisäkuntosalit aukeavat pian, joten nyt on hyvä hetki päivittää halpa salijäsenyys kuntoon Tapiolan urheiluhalliin. Tervetuloa treenaamaan!

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa