Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Slingshotille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Slingshot on saanut mahtavan tunnustuksen, sillä olemme ansainneet Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin!

Sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat kuuluneet jo useampana peräkkäisenä vuonna Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin. Platina –sertifikaatti on saatavilla vain yrityksille, jotka ovat kuuluneet vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna Suomen Vahvimpiin, ja Platina –sertifikaatissa näytetään kyseinen vuosisarja. Slingshotin vuosisarja on 2015 – 2020.

Sertifikaatti on näkyvä merkki yrityksen pitkäaikaisesta luotettavuudesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta. Luottoluokituksen pohjana toimivat mm. talous- , tausta-, ja maksutapatiedot, joten korkea luottoluokitus kertoo siitä, että yrityksessä on asiat hoidettu hyvin ja asianmukaisesti.

Slingshot haluaa lämpimästi kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista, jotka ovat mahdollistaneet tämän hienon saavutuksen. Otamme nöyränä palkinnon vastaan ja sitoudumme jatkossakin tarjoamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita kaikille sidosryhmillemme.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa