Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Leaf Areena Turku

Vanhassa lakritsitehtaassa sijaitseva, jo legendaksi muodostunut Leaf Areena on Turun alueen suurin liikuntapalvelujen tarjoaja yli 10 000 neliömetrin tiloillaan. Ikää on ehtinyt kertyä jo 10 vuotta, mutta eteneminen ei näytä hidastumisen merkkejä.

Leaf Areenan kuntosalitilat ovat valtavat, ja laitevalikoima on erittäin monipuolinen. Nykyään Areenan alimmassa kerroksessa kuntosalitiloja hallinnoi Forever yli 2000 neliön tiloillaan, ja yläkerran Kadottamo -salista löytyy vielä 400 neliötä lisätilaa.

Jo pelkästään kardioalue on mahtipontinen, ja lähes jokaista laitetta kohden löytyy oma tv-ruutu. Soutulaitteiden lisäksi valikoima koostuu Star Tracin kuntopyöristä, crosstrainereista ja juoksumatoista.

Voimailualue ei kalpene kardioalueen rinnalla. Vipuvarsilaitteet ovat huippulaatuista, Leafin väreihin sopivaa Davidin C-sarjaa, muutamalla muulla laitteella täydennettynä. Samalta alueelta löytyy myös Davidin CoreZone -laitekokonaisuus, joka toimii selän ennaltaehkäisevään ja kuntouttavaan harjoitteluun.

Leafilta löytyy luonnollisesti myös suuri toiminnallisen harjoittelun alue. Jykevä Big Rig -teline mahdollistaa monien eri harjoitteiden tekemisen, ja kahvakuulat, hyppyboksit ja muut oheistarvikkeet täydentävät aluetta monipuolisesti.

Leaf Areenalta löytyy kuntosalin lisäksi myös useita muita palveluita, mm. lastenmaailma, golfmaailma sekä salibandykenttiä.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa