Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Laaksolahden urheilupuiston kuntosali

Espoon kaupungin kuntosali Laaksolahden urheilupuistossa – joka tunnetaan myös nimellä Laaksolahti Power Gym – sai täysin uuden ilmeen huhtikuun puolivälissä.
Monen harrastajan keskuudessa jo legendaksi muodostunut LPG oli palvellut pitkään alueen asukkaita jäähallin yhteydessä. Jäähallin purun jälkeen oli kuitenkin kuntosalin vuoro uudistua.
Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kaikki Espoon kaupungin sisäkuntosalit ovat olleet suljettuna, minkä vuoksi kuntosalin uudistus oli helppo toteuttaa juuri nyt. Ensin salilla tehtiin pintaremontti, kun lattiamateriaali vaihdettiin ja vanhat keltaiset seinät maalattiin valkoiseksi.
Koko sali kalustettiin Nautiluksen jykevillä voimaharjoittelulaitteilla. Valikoima on hyvin kattava sisältäen mm. ylä- ja alataljat, Smithin, pohjelaitteen, ristikkäistaljan, jalkaprässin, sekä jalkaojentajan ja -koukistajan, unohtamatta tietenkään monipuolista harjoittelua mahdollistavaa half rackia.
Laaksolahden uudistunut kuntosali on todella laadukkaasti toteutettu Espoon kaupungin sali, jossa pystyvät harjoittelemaan niin kuntoilevat ikäihmiset kuin raskailla painoilla treenaavat konkaritkin. Tervetuloa Laaksolahteen!
Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa