Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Helsingin Kaupunkiympäristö

Helsingin Kaupunkiympäristön toimialalle rakennettiin uusi toimistorakennus, Kaupunkiympäristötalo, Kalasatamaan vuoden 2020 aikana. Upean 7-kerroksisen talon ylimpään kerrokseen rakennettiin työntekijöille myös oma kuntosali, jonka Slingshot kalusti lokakuussa.

Videon on tuottanut yhteistyökumppanimme Fat Barrel Films.

Kaupunkiympäristötalon kuntosali on kaikkea muuta kuin tavallinen työpaikan kuntosali. Salilta löytyy kaikki tarvittava monipuoliseen harjoitteluun puolapuista ja kardiolaitteista aina laajaan valikoimaan vapaita painoja ja painopakkalaitteita.

Salilta löytyy myös muutamia erikoisuuksia, joita löytyy vain harvasta kaupallisesta kuntokeskuksesta. BoxMaster -nyrkkeilykone, Nautilus SVA -painonnostolava, sekä peräti kaksi kappaletta Star Trac FreeRunner -polymeerikennovaimennettuja juoksumattoja ovat huippulaadukkaita harvinaisuuksia, joilla harjoitteleminen tuo aivan uudenlaista potkua salitreeniin.

Kaupunkiympäristötalon kuntosali on osoitus siitä, että Helsingin kaupunki panostaa tosissaan työntekijöidensä hyvinvointiin ja kannustaa heitä liikkumaan. Kyseinen sali on aito vaihtoehto kuntosalikortille, jolloin työntekijät säästävät sekä rahaa että aikaa treenatessaan toimiston omalla, huippulaadukkaalla kuntosalilla.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa