Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Gymlecon jälleenmyynti

Slingshot on solminut sopimuksen ruotsalaisen huippulaadukkaan laitevalmistajan, Gymlecon kanssa. Gymleco on ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1994.

Gymlecon laitteet ovat tunnettuja erinomaisesta kestävyydestä, kompaktista koosta, hyvästä biomekaniikasta, sekä tunnistettavasta, pelkistetystä designista. Gymleco on etenkin viime vuosina levinnyt maailmalle vauhdikkaasti, ja merkiltä löytyykin edustus jo yli 20 maasta.

Gymlecolla on erittäin laaja valikoima painopakka- ja vipuvarsilaitteita, kuin myös taljoja ja penkkejä. Gymleco panostaa paljon jatkuvaan tuotekehitykseen, ja viime aikoina yritys on esitellyt muutamia uniikkeja uutuuksia, joista on tullut todella suosittuja: Pendulum Squat -kyykkykone, rintaprässi seisten, sivunosto seisten, sekä Pec Fly -rintalaite muotoillulla selkänojalla. Gymleco oli myös ensimmäisten joukossa esittelemässä markkinoille legendaarisen vyökyykkykoneen.

Laitteilla on myös erittäin pitkät takuuajat: runkorakenteilla elinikäinen takuu, muilla osilla 10 vuoden osatakuu. Muista valmistajista poiketen Gymleco myöntää myös verhoiluosille vuoden osatakuun. Kaiken lisäksi Gymlecon hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Kiinnostuitko Gymlecon tuotteista? Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! Koko Gymlecon tuotevalikoiman löydät täältä.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa