Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Glute Max -harjoituskonsepti

Pakaratreenin suosio on ollut viime vuosina räjähdysmäistä, ja Nautiluksen Glute Drive olikin vuonna 2019 ylivoimaisesti suosituin tuotteemme. Pakaroiden treenaamisen lisäksi on kuitenkin tärkeää myös huolehtia alakehon kokonaisvaltaisesta harjoittelusta, jonka vuoksi olemme lanseeranneet Glute Max -konseptin alakehon harjoitteluun.

Glute Max on saatavilla kahtena eri versiona: kolmen laitteen Standard -versiona, sekä viiden laitteen Premium -versiona. Standard -versiossa laitteita ovat Nautilus Glute Drive, David B16, sekä Nautilus Instinct jalkatyöntö. Lisäksi Standard -version hankkiva saa kaupanpäällisenä vetokumit, joilla voi tehostaa Glute Driven harjoitetta. Standard -version valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat liikkeet pakaroiden, etureisien ja pohkeiden harjoittamiseen.

Premiumissa laitteita ovat Standard -version lisäksi Nautilus Impact loitontaja, sekä Nautilus GHD-penkki. Lisäksi Premiumin hankkivalle tulee kaupanpäällisenä vetokumien lisäksi myös levypainoteline Glute Drivelle. Premium -versio täydentää Glute Maxin kokonaisvaltaiseksi alakehon konseptiksi, jossa kyytiä saavat myös loitontajalihakset ja takareidet.

Katso tuotteiden esittelyt tuotesivuilta:

Glute Max on loistava lisä kuntosalille, kun valikoimaan halutaan tuoda jotain uutta ja raikasta. Konseptin voi tilan salliessa rakentaa omalle alueelleen niin, että kaikki halukkaat pääsevät harjoittelemaan pakaroita ja muuta alakehoa rauhassa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@slingshot.fi, tai soita 040 847 2299 ja suunnitellaan Glute Max sinun salillesi!

 

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa