Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Forever Varisto

Forever Varistoon tehtiin suuri toiminnallisen harjoittelun alue, jonka piti palvella mahdollisimman hyvin laajaa käyttäjäkuntaa CrossFit -treenaajista satunnaisiin harjoittelijoihin. Tilaa oli käytössä runsaasti, mutta hukkaneliöihin ei ollut varaa.

Asensimme suuren Big Rig -kuntotelineen tilan reunaan, jossa voi tehdä lukuisia eri harjoitteita jalkakyykyistä leuanvetoihin. Big Rig on erittäin jämäkkä ja kestävä teline, joita toimitamme myös ulkokäyttöön.

Big Rigin viereen asennettiin muutama soutulaite, sekä Suomen ensimmäinen BoxMaster. BoxMaster on suunniteltu yhdessä ammattilaisnyrkkeilijä Ray Fazion kanssa, ja se sopii niin kuntoilijalle kuin täysveriselle ammattilaisellekin.

Lisäksi toimitimme useita pienvälineitä, kuten kahvakuulia, Fitness Bageja, hyppybokseja ja jumppapalloja. Lopputuloksena kokonaisuudesta tuli loistava. Forever Variston toiminnallisen harjoittelun alue on erittäin monipuolinen, ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

Toiminnallisen tilan lisäksi toimitimme salille myös kardiolaitteet. Star Tracin huippumalleista koostuva kokonaisuus sisältää suuren määrän juoksumattoja ja crosstrainereita. Uutuutena salilta löytyy 3 kappaletta Star Tracin FreeRunnereita, joissa juoksutuntuma on aivan erilainen aiempaan verrattuna uudenlaisen HexDeck -alustan ansiosta. Tervetuloa treenaamaan!

 

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa