Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Yrityssali

Kuntosalin rakentaminen yrityksen toimipisteeseen on erinomainen keino parantaa työntekijöiden motivaatiota ja tehokkuutta, sillä liikunta ei paranna ainoastaan fyysisiä ominaisuuksia: useiden tutkimusten mukaan liikunta parantaa myös mm. keskittymis- ja oppimiskykyä, muistia, luovuutta, sekä tekee ihmisistä iloisempia. Parantunut hyvinvointi myös vähentää tutkimusten mukaan sairaslomien määrää.

Liikkuminen ei myöskään nykyään enää rajoitu pelkästään aamuun tai iltaan, sillä ihmiset liikkuvat – mahdollisuuksien mukaan – yhä enenevissä määrin myös lounastauon aikaan. Yrityssali omalla toimistolla myös säästää merkittävästi aikaa, kun salille ei tarvitse erikseen matkustaa. Tämän lisäksi hyvin varusteltu yrityssali riittää mainiosti valtaosan tarpeisiin niin, ettei työntekijöiden tarvitse ostaa salikorttia erikseen, mikä taas on mainio etu työntekijöistä kilpailtaessa.

Yrityssalin haasteena on usein sekä rajallinen tila että melutaso. Molemmat ovat kuitenkin ratkaistavissa oikeaoppisella suunnittelulla ja laitevalinnoilla. Kompaktien laitteiden ja tarpeeksi paksun lattiavaimennuksen ansiosta pienestä ja keskeisellä paikalla sijaitsevasta salitilastakin saa erittäin toimivan ja muiden työtä häiritsemättömän kuntosalin.

Yrityssaleilla kardiolaitteet (etenkin juoksumatot, kuntopyörät ja soutulaitteet) ovat suosituimpia laitteita, mutta myös painopakkalaitteet, vapaat painot ja pienvälineet ovat kovassa käytössä. Mahdollisuuksien mukaan valikoimaa on hyvä täydentää esimerkiksi punnerruspenkeillä, muutamilla vipuvarsilaitteilla ja vaikkapa nyrkkeilysäkillä.

Sopivien laitteiden ja materiaalien valinnoilla ei kuitenkaan kannata liikaa raapia päätään, vaan antaa ne ammattilaisten huolehdittavaksi. Meidän kauttamme saa avaimet käteen -periaattella 3D-suunnitelmat, laite- ja materiaalivalinnat, asennuksen ja jatkuvat huollot. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yritykseenne laadukas kuntosali, joka motivoi työntekijöitä täysin uudella tavalla!