Tietoa meistä

Yrityksen esittely

Slingshot Oy on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Alussa toimimme suomalaisen Davidin jälleenmyyjänä sekä Star Trac -laitteiden maahantuojana, ja vuosien varrella laite- ja välinevalikoimamme on kasvanut huomattavasti. Edellä mainittujen lisäksi valikoimaamme kuuluvat tänä päivänä voimaharjoittelun ja HIIT -tuotteiden pioneerit Nautilus ja StairMaster, sisäpyörien valmistaja Schwinn, sekä välinepuolella brittiläinen Jordan.

Palvelu- ja tuotevalikoimamme kattavat kaikki liikunta- ja kuntoutuspalveluja tuottavien asiakkaidemme tarpeet. Tytäryhtiömme Slingshot Service huolehtii erittäin täsmällisestä ja laadukkaasta huolto- ja varaosapalvelusta, josta yrityksen henkilöstöllä on useiden vuosien kokemus. Olemme toimittaneet 16 vuoden aikana ratkaisuja yli 900 asiakkaalle.

Osallistumme aktiivisesti myös urheilijoiden tukemiseen ja hyväntekeväisyyteen. Sponsoroimme Suomen parhaita kamppailulajien urheilijoita matkalla menestykseen, sekä lahjoitamme vuosittain rahaa mm. katulasten avustukseen köyhissä maissa.