Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Uusia tuotteita Throwdownilta

Throwdown liittyi Core Health & Fitnessin alaisuuteen hiljattain, joten nyt Coren tuotemerkkejä on yhteensä viisi Nautiluksen, Star Tracin, Stairmasterin ja Schwinnin lisäksi. Throwdown on erikoistunut etenkin räkkien ja telineiden, sekä vapaiden painojen valmistajana.

Throwdownin räkit ovat lähes rajattomasti kustomoitavissa. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy XTC Compact -räkkejä kolmessa eri koossa, joista kaksi ovat enemmän power rack -tyylisiä kyykkyasemia, ja yksi selvästi leveämpi räkki monipuolisempaan harjoitteluun. Kaikkia yhdistää kuitenkin monipuoliset varastointimahdollisuudet.

XTC Compact 2×4

Sarjan pienin räkki, Compact 2×4 (61 x 122 cm)soveltuu erinomaisesti pieniin tiloihin, kuten esimerkiksi koti- ja yrityssaleihin, kuin myös kuntokeskuksiin. Pienestä koostaan huolimatta räkissä voi harjoitella todella monipuolisesti tangon ja levypainojen kanssa. Vakiona tulevat myös laajat säilytysratkaisut, kuten esimerkiksi levytankoteline, levypainoteline sekä telineet kahvakuulille ja kuntopalloille.

XTC Compact 4×4

Sarjan keskikokoinen räkki Compact 4×4 (122 x 122 cm) on yhtä leveä, mutta tuplasti syvempi kuin 2×4. 4×4:ssä mahtuu tarpeen vaatiessa kaksikin ihmistä harjoittelemaan samanaikaisesti. Erona pienempään 2×4:ään on myös se, että säilytyshyllyjä on yhden sijasta kaksi.

XTC Compact 2×8

Sarjan suurin räkki Compact 2×8 on peräti 244 cm leveä. Tämä mahdollistaa jo useamman ihmisen samanaikaisen harjoittelun, ja vakiovarustukseen kuuluvat kolmiomallinen leuanvetotanko, dippiteline sekä kuusi kappaletta säilytyshyllyjä.

Jokainen XTC Compact -sarjan räkki on suunniteltu maksimoimaan tilankäyttö niin, että sekä harjoituspaikka kuin myös kaikki tarvittavat treenivälineet löytyvät yhdestä paikasta vaivattomasti. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin, niin etsitään sinulle sopivin XTC Compact -räkki!

LMX_LOGO_WIT
david
nautilus
stair master
schwinn
star trac
throwdown
jordan