Ulkolaitteet

Ulkokuntoilualueiden määrä on kasvanut erittäin nopeasti viimeisten vuosien aikana. Olemme toimittaneet laitteita lukuisiin paikkoihin Espoossa ja Helsingissä, kuin myös muutamiin muihinkin kaupunkeihin Suomessa.

David City Line -ulkolaitteet on valmistettu kestämään Suomen ankaria talvia. Laitteet on valmistettu paksusta ruostumattomasta teräksestä, minkä lisäksi ne galvanoidaan eli kuumasinkitään. Puuosat ovat uretaanipinnoitettuja. Kyseisten toimenpiteiden ansiosta laitteet kestävät erinomaisesti myös märkää ja kylmää, joten niitä voidaan huoletta käyttää ympäri vuoden. Kaikissa laitteissa on helppokäyttöinen, kahvan avulla säädettävä liukuva vastus.

Ulkolaitesarja koostuu tällä hetkellä kahdeksasta laitteesta: jalkakyykky, vaakasoutu, yläveto, penkkipunnerrus, vinopenkki, etupunnerrus, hauislaite ja ojentajalaite. Näiden lisäksi on saatavilla dippi-, vatsa- ja selänojennustelineet, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää yhteen kiinnitystolppaan tilan säästämiseksi. Tietyistä laitteista voimme valmistaa myös esteettömiä versioita.

City Line -laitteiden lisäksi ulkolaitevalikoimaa täydentää Big Rig -kuntoteline. Big Rigissä voi mm. vetää leukoja, roikkua MonkeyBar -telineissä ja kiivetä köyttä. Big Rigin kokoa voi muokata lähes rajattomasti tarpeiden mukaan. Telineen valmistustapa on identtinen City Line -laitteiden kanssa, joten myös se kestää loistavasti ympärivuotista käyttöä.

Kaikki ulkolaitteemme täyttävät EU:n mukaiset standardit, joten niitä voidaan sijoittaa valvottujen alueiden lisäksi myös yleisille, valvomattomille alueille. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niillä on turvallinen harjoitella.

Haluatko rakentaa uuden ulkokuntosalin? Ota meihin yhteyttä!