Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Ulkolaitteet

Ulkokuntoilualueiden määrä on kasvanut erittäin nopeasti viimeisten vuosien aikana. Olemme toimittaneet laitteita lukuisiin paikkoihin Espoossa ja Helsingissä, kuin myös muutamiin muihinkin kaupunkeihin Suomessa.

David City Line -ulkolaitteet on valmistettu kestämään Suomen ankaria talvia ja vaihtelevia sääolosuhteita, joten niitä voidaan huoletta käyttää ympäri vuoden. Kaikissa laitteissa on helppokäyttöinen, kahvan avulla säädettävä liukuva vastus.

Ulkolaitesarja koostuu tällä hetkellä yhdeksästä laitteesta: jalkakyykky, jalkaprässi, vaakasoutu, yläveto, penkkipunnerrus, vinopenkki, etupunnerrus, hauislaite ja ojentajalaite. Näiden lisäksi on saatavilla dippi-, vatsa- ja selänojennustelineet, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää yhteen kiinnitystolppaan tilan säästämiseksi. Tietyistä laitteista on saatavilla myös esteettömiä versioita.

City Line -laitteiden lisäksi ulkolaitevalikoimaa täydentää Big Rig -kuntoteline. Big Rigissä voi mm. vetää leukoja, roikkua MonkeyBar -telineissä ja kiivetä köyttä. Big Rigin kokoa voi muokata lähes rajattomasti tarpeiden mukaan. Teline käy aina läpi kuumasinkkikäsittelyn, joten myös se kestää loistavasti ympärivuotista käyttöä.

Kaikki ulkolaitteemme täyttävät viralliset EN-standardit, joten niitä voidaan sijoittaa valvottujen alueiden lisäksi myös yleisille, valvomattomille alueille. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niillä on turvallinen harjoitella.

Haluatko rakentaa uuden ulkokuntosalin? Ota meihin yhteyttä!