Slingshot - Premium kuntosalilaitteet, painot ja varusteet

Nautilus ONE Rintaprässi

2 995,00  Alv 0%. Hinta alv:n kanssa 3 713,80 

Lähes uudenveroinen Nautilus ONE Rintaprässi huippuedullisesti! Laite on ollut esittelykäytössä vain 2 kuukautta. Runkorakenteilla 5 vuoden osatakuu, muilla osilla 1 vuosi pl. verhoiluosat.

Nautilus ONE -sarja on täysin ainutlaatuinen koko kehon laitesarja. Laitteissa on perinteisen painopakan sijaan biomekaanisesti optimoitu, kääntyvä vastus, jonka säätäminen on erittäin helppoa nuppia kääntämällä.

Tämän johdosta laite on tavallisia painopakkalaitteita hiljaisempi, mutta myös selvästi pitkäikäisempi, sillä vähäisemmän liikkuvien osien määrän takia laitteet ovat lähes huoltovapaita. Kun tarvitset salillesi perinteisestä massasta erottuvia, huippulaadukkaita laitteita, valintasi on Nautilus ONE.

ONE -sarjan rintaprässissä on ergonomisesti muotoiltu penkki korkeussäädöllä. Lisäksi käsikahvoissa on kaksi eri otemahdollisuutta, joiden ansiosta harjoittelu on helppoa kaiken pituisille ihmisille.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): S6CP Osastot: ,

Laitteet maksuajalla

Laitteet rahoituksella?

Hae yritylainaa laitteisiin 5000 eurosta aina 2000000 euroon saakka. Yrityskohtainen korko, selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei koskaan piilokuluja.

Lataa PDF-esite

Kuvaus

TuotekoodiS6CP
Pituus148 cm
Leveys163 cm
Korkeus190 cm
Paino386 kg
Painopakka115 kg
VäriRunko: metallihopea, verhoilu: musta
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa