Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

REDIn Loiston kuntosali

Suomen korkeimmat ja upeimmat asuintornitalot valmistuvat Helsingin Kalasatamaan, ja syksyllä 2021 valmistui järjestyksessä toinen torni, REDIn Loisto. Asensimme syksyllä 2019 REDIn Majakkaan asukkaille todella laadukkaan ja monipuolisen kuntosalin, ja nyt oli Loiston vuoro.

Loiston kuntosali ei ole kooltaan kaikkein suurin, mutta laitevalikoima saatiin siitä huolimatta erittäin monipuoliseksi. Kardiolaitteita salilta löytyy Star Tracin juoksumatto ja crosstrainer, Schwinnin sisäpyörä sekä C2 soutulaite.

Painoharjoittelulaitteita mahtui myös hyvin oikealla sijoittelulla. Salilta löytyvät Nautiluksen säädettävä kaksoistalja, jalkaojentaja/-koukistaja, Smith, sekä Davidin ylä-/alatalja.

Meluriskin vuoksi vapaapainoalueen riittävä vaimennus oli erittäin tärkeää. Alueelle tehtiin n. 15 cm kerros eri vaimennusmateriaaleista, jotta mm. käsipainoista lähtevä melu saataisiin minimoitua. Käsipainoja salilta löytyy kahdesta kilosta aina 35 kiloon asti.

Kompaktista koosta huolimatta Loiston kuntosalilla on erittäin kattava ja tornitalon arvokkuuteen sopiva kalustus, ja se toimii aitona vaihtoehtona kaupalliselle kuntosalille.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa