Rahoitus kuntosalia varten

Kuntosalin rahoitus - mitä pitää ottaa huomioon?

Kuntosalin rahoitus

Slingshot tarjoaan täyden palvelun kuntosalin perustamiseen. Meiltä saat korkearesoluutioiset 3D-kuvat salisuunnitelmista, kaikki tarvittavat kuntosalilaitteet ja -välineet, rahoituksen, asennuksen ja huollot.

Kuntosalin perustaminen onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti.

RK Gym CAM yleiskuva A

"Haastavasta alueesta huolimatta Slingshot sai asennettua erittäin kattavan laitekokonaisuuden paikalle. Täsmällistä ja ripeää työtä, jota on helppo suositella."

Kuntosalin rakentamisen vaiheet

1. Yhteydenotto

Ota yhteyttä meihin, ja aloitamme yhdessä kuntosaliprojektin suunnittelun.

2. Suunnittelu ja tarjous

Suunnittelemme kuntosalin toiveidesi mukaan laadukkailla 3D-kuvilla. Samalla saat kirjallisen tarjouksen, josta näet kaikki kustannukset.

3. Toteutus

Toimitamme laitteet ja hoidamme asennuksen puolestasi. Voit keskittyä olennaiseen eli asiakas-hankintaan ja markkinointiin.

4. Huoltopalvelu

Teemme kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset nopealla vasteajalla. Halutessasi voit solmia kanssamme vuosihuoltosopimuksen.

Erottaudu kilpailijoista

Tuotemerkkimme edustavat alan huippua biomekaniikan, luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden saralla. Valikoima on erittäin laaja, ja sopivia laitteita ja välineitä löytyy niin kilpaurheilijoille kuin satunnaisille liikkujillekin.

Maailmassa on jo yli 200 000 kaupallista kuntosalia, jotka kilpailevat asiakkaista. Hyvä laite- ja välinevalikoima on loistava mahdollisuus erottua kilpailijoista edukseen ja houkutella asiakkaita omalle, laadukkaalle kuntosalille: lähes 40% kuntosalilla kävijöistä pysyy salinsa jäseninä hyvän laitevalikoiman vuoksi (MSISE).

Katso alta Helsingin Kaupunkiympäristön kuntosalin asennusvideo:

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota meihin yhteyttä, ja suunnitellaan kuntosalistasi paras mahdollinen!

Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme 040 847 2299.

  Laadukkaat tuotemerkit kuntosalille

  Valtaosa kuntosalilaitteistamme ovat sekä ruotsalaisen Gymlecon, että yhdysvaltalaisen Core Health & Fitnessin valmistamia tuotteita. Gymlecon kuntosalilaitteet ovat tunnettuja hyvästä biomekaniikasta, kompaktista koosta, kestävistä rakenteista sekä tyylikkään pelkistetystä designista.

  Core Health & Fitnessin alle kuuluu useita, jo legendaksi muodostuneita brändejä. Nautilus (painopakka- ja vipuvarsilaitteet), Schwinn (sisäpyörät), StairMaster (porraskoneet ja HIIT -tuotteet), sekä Star Trac (kardiolaitteet) edustavat alan ehdotonta eliittiä premium-segmentissä.

  Edellä mainittujen merkkien lisäksi valikoimaamme täydentää hollantilainen Lifemaxx, jolta löytyy erittäin kattava ja laadukas valikoima välineitä salille. Tarvitsit sitten kahvakuulia, käsipainoja, vetokumeja, levypainoja, tankoja tai vaikka hyppybokseja, meiltä löydät varmasti sopivat.

  Voimailulaitteiden osalta valikoimaamme täydentää myös legendaarinen, kotimainen David. Davidin laitteet ovat pomminvarmoja sekä toiminnoiltaan että kestävyydeltään.

  Uusimmat referenssit

  Pirkkolan uimahallin kuntosali

  26.4.2024

  Pirkkolan uimahallin vanhat kuntosalilaitteet alkoivat olla käyttöikänsä päässä, joten nyt oli sopiva aika …

  Lue lisää

  Vuosaaren liikuntapuiston ulkokuntosali

  19.3.2024

  Vuosaaren liikuntapuisto on suuri monipuolisen liikunnan keskus, jossa sijaitsi aiemmin pieni, muutaman Omnigym …

  Lue lisää

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  6.2.2024

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa käy läpi täydellisen uudistuksen, ja Slingshot sai kunnian …

  Lue lisää

  Lauttasaaren Kasinonrannan ulkokuntosali

  4.12.2023

  Lauttasaari sai vihdoin kauan odotetun, huippulaadukkaan ulkokuntosalin, kun marraskuun viimeisinä päivinä asensimme laitteet …

  Lue lisää

  LMX_LOGO_WIT
  precor
  gymleco_logo_horizontal_blue
  circefitness
  omnigym
  waffa
  glutebuilder