Slingshot - Premium kuntosalilaitteet, painot ja varusteet

Leasingrahoitus-old

Kuntosalilaitteiden leasingrahoitus vai osto – kumpi kannattaa?

Kuntosalilaitehankinnat ovat lähes poikkeuksetta suuria investointeja, jotka kohoavat parhaimmillaan kuusinumeroisiin summiin. Yrityksen kannalta näin suuren pääoman sitomisessa laitteisiin ei ole useimmiten järkeä, vaan hankinnat kannattaa rahoittaa muulla tavoin. Yksi yleisimmistä ratkaisuista on leasingrahoitus, eli laitteiden vuokraus.

Kuntokeskusyrittäjä haluaa pysyä ajan hermolla ja kehittää toimintaansa jatkuvasti, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä ja uusia saadaan ovista sisään. Jotta laitekanta saadaan pidettyä tarpeeksi tuoreena, vaatii niiden päivittäminen luonnollisesti jatkuvia investointeja. Laitteiden leasingrahoitus on tällöin erinomainen vaihtoehto, sillä suuria pääomia ei tarvita, vaan kulut voidaan jakaa useammalle vuodelle. Leasing ei myöskään rasita yrityksen tasetta, sillä leasingsopimuksen menot kirjataan kirjanpidossa kuluksi.

Miten kuntosalilaitteiden leasingrahoitus toimii?

Laitteiden leasingrahoitus eli vuokraus tarkoittaa yksinkertaisesti laitteista tehtävää vuokrasopimusta. Sopimuksen kesto vaihtelee 24 – 60 kk välillä, ja laitevuokra yleensä maksetaan 3 kk välein. Myös alle vuoden vuokrausajat ovat mahdollisia.

Vuokrausajan päätyttyä yrittäjä voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: päivittää laitteet uusiin, tai lunastaa ne itselleen. Laitteiden kunnosta ja vuokra-ajan kestosta riippuen yrittäjän on hyvä pohtia, kumpi vaihtoehto olisi vuokrausajan päättyessä järkevämpi oman liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden kannalta.

Mitä hyötyjä saliyrittäjä saa laitteiden vuokrauksesta?

Leasingrahoitus on ollut jo pitkään menestyneimpien kuntosaliyrittäjien suosiossa, eikä syyttä. Alla neljä syytä, miksi leasingrahoitus on yrittäjän kannalta erinomainen vaihtoehto:

  • Asiakastyytyväisyys – tasaisin väliajoin uudistuva laitekanta on erinomainen vetovoimatekijä vanhoille ja uusille asiakkaille
  • Kiinteät kuukausierät – laitteiston kulut ovat hyvin ennustettavissa
  • Jaksotus pidemmälle ajalle – yrityksen pääomaa vapautuu muihin ydintoimintoihin
  • Edullinen huolto-, asennus- ja varaosapalvelu Slingshotilta – kaikki laitteisiin liittyvät asiat hoituvat kätevästi yhdeltä toimittajalta

Rahoitus Slingshotilta

Tarjoamme leasingrahoituksen niin pieniin kuin suuriinkin laitehankintoihin. Yleisimmin vuokra-aika on 24, 36, 48 tai 60 kk, mutta tarjoamme myös 3-12 kk mittaisia ratkaisuja. Suuremmissa hankinnoissa käytämme luotettavaksi todettuja rahoituskumppaneitamme, mutta pienempiä kokonaisuuksia rahoitamme myös itse.

Onko sinulla tarvetta laitteiden leasingrahoitukselle, tai kiinnostuitko uuden kuntokeskuksen perustamisesta? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme auttaa!