Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Kuntosali

Slingshot tarjoaan täyden palvelun kuntosalin suhteen. Meiltä saat korkearesoluutioiset 3D-kuvat salisuunnitelmista, kaikki tarvittavat kuntosalilaitteet ja -välineet, rahoituksen, asennuksen ja huollot. Kuntosalin perustaminen onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti.

Tuotemerkkimme edustavat alan huippua biomekaniikan, luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden saralla. Valikoima on erittäin laaja, ja sopivia laitteita ja välineitä löytyy niin kilpaurheilijoille kuin satunnaisille liikkujillekin.

Valtaosa kuntosalilaitteistamme ovat yhdysvaltalaisen Core Health & Fitnessin valmistamia tuotteita. Valikoimaan kuuluvat Nautilus (painopakka- ja vipuvarsilaitteet), Schwinn (sisäpyörät), StairMaster (porraskoneet ja HIIT -tuotteet), sekä Star Trac (kardiolaitteet).

Edellä mainittujen merkkien lisäksi valikoimaamme täydentää brittiläinen Jordan, jolta löytyy erittäin kattava valikoima välineitä salille. Tarvitsit sitten kahvakuulia, käsipainoja, vetokumeja, levypainoja, tankoja tai vaikka hyppybokseja, Jordanilta löydät varmasti sopivat.

Voimailulaitteiden osalta valikoimaamme täydentää myös legendaarinen, kotimainen David. Davidin laitteet ovat pomminvarmoja sekä toiminnoiltaan että kestävyydeltään. Mikäli tarvitset punnerruspenkin säädettävällä korkeudella, ylä-/alataljayhdistelmän, kyykky-/pohjekoneen optimaalisella polvikulmalla tai kompaktin power rackin, valintasi on David.

Maailmassa on jo yli 200 000 kaupallista kuntosalia, jotka kilpailevat asiakkaista. Hyvä laite- ja välinevalikoima on loistava mahdollisuus erottua kilpailijoista edukseen ja houkutella asiakkaita omalle, laadukkaalle kuntosalille: lähes 40% kuntosalilla kävijöistä pysyy salinsa jäseninä hyvän laitevalikoiman vuoksi (MSISE).

Heräsikö kiinnostuksesi? Ota meihin yhteyttä, ja suunnitellaan kuntosalistasi paras mahdollinen!