Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

HIIT

HIIT – High Intensity Interval Training – on yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä liikunta-alalla. HIIT tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan lyhytkestoista ja korkeasykkeistä harjoitetta. Se voidaan toteuttaa lukemattomin eri tavoin, alkaen pelkällä kuntopyörällä polkemisesta aina useita eri laitteita ja harjoitteita yhdistävään kiertoharjoitteluun.

HIIT toimii loistavasti ryhmäliikuntamuotona. Siihen tarkoiteituista laitteista ja välineistä on mahdollista rakentaa lukuisia eri yhdistelmiä, mikä tuo treeniin monipuolisuutta ja kasvattaa ryhmäliikkujien motivaatiota.

Valikoimastamme löytyy lukuisia HIIT -tuotteita. Perinteisten porraskoneiden ja stepperien lisäksi StairMasterin valikoimasta löydät käsipyörän, assault biken, magneettijarruisen juoksumaton eli HIITMillin, soutulaitteen sekä nyrkkeilyteline BoxMasterin.

HIIT -kokonaisuuden rakentaminen ei välttämättä vaadi erillistä huonetta. Laitekokonaisuuden voi helposti pystyttää vaikkapa keskelle kuntosalia, jolloin alue on vapaasti käytössä ohjattujen ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella. Näin jokainen harjoittelija voi tehdä myös itse omanlaisensa HIIT-treenin niin halutessaan.

Haluatko salillesi oman HIIT -kokonaisuuden! Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu!