Slingshot - Kattava valikoima alan premium-tuotteita

Hausian Niittykummun taloyhtiösalit

Yhteistyömme espoolaisen rakennusyhtiö Hausian kanssa jatkuu, ja marras-joulukuun aikana asensimme kahteen Niittykummun uudiskohteeseen taloyhtiösalit. Niittykummun Patio ja Piazza ovat huippulaadukkaita arvokohteita erinomaisella sijainnilla.

Molemmissa kohteissa salit ovat kompaktin kokoisia, mutta oikealla suunnittelulla valikoima saatiin erittäin monipuoliseksi. Taloyhtiössä myös äänieristys on tärkeä osa salisuunnittelua, minkä johdosta vapaapainoalueella on ääntä ja kimmoisuutta eristävät kumilaatat.

Molemmissa kohteissa varustelu on lähes identtinen. Painopakkalaitteena on Nautiluksen säädettävä kaksoistalja, jolla voi tehdä monipuolisesti ylä- ja alakehon liikkeitä. Vapaita painoja löytyy sekä Lifemaxxin kahvakuulia, että Jordanin/Lifemaxxin käsipainoja. Davidin vatsa- ja selkäpenkit täydentävät monipuolisen kokonaisuuden. Kardiolaitteina molemmissa kohteissa on Star Tracin crosstrainer ja kuntopyörä. Toiminnallisen puolen täydentävät metalliset puolapuut sekä jumppamatot ja vastuskuminauhat.

Kuntosalin asentaminen taloyhtiöön on erinomainen tapa lisätä taloyhtiön houkuttelevuutta. Kun kuntosali toteutetaan laadukkaasti ja monipuolisena harjoituspaikkana, toimii se aitona vaihtoehtona kuntosalikortille. Hausia on ehdoton pioneeri laadukkaiden taloyhtiösalien toteutuksessa.

Core House of Brands Logo Wall
LMX_LOGO_WIT
david
gymleco_logo_horizontal_blue
circefitness
omnigym
waffa